Monday, 2 November 2009

Can't Access Britmodeller?

If you're getting a persistent "website not found" type error, could you leave a comment on this blog entry with your Britmodeller username, and I'll get in touch with IT support & get you back on the site.

If you can remember the last thread you visited before you got locked out, could you also include that in your report please.  Thanks :o)

22 comments:

  1. Havn't been able to get access for a couple of days now.

    OzH

    ReplyDelete
  2. This is day 4 for me, keep getting the same message - PAGE NOT FOUND, CONNECTION FAILURE

    beeza1

    ReplyDelete
  3. can access homepage but nothing else,try everything and it says as mentioned page not found

    ReplyDelete
  4. Thanks guys. I'll drop IT support a note with your IP addresses in the morning. Bear with us ;o)

    Sabre... I'd try rebooting your router, as that doesn't fit the MO of the standard problem. I'll still check your IP address though just in case :o)

    ReplyDelete
  5. hi mike,now i can access the form and i am logged in,see new posts until i want to read them
    then it comes up as i do not have permission and must log in?

    ReplyDelete
  6. Sabre... try dumping all your temporary internet files, cookies & such. That can sometimes be the issue with problems like that.

    ReplyDelete
  7. Its down for me too know, 5/11
    snipersmudge

    ReplyDelete
  8. Same for me, 5/11 20:12, nothing...

    ReplyDelete
  9. sites down again, cant get anywhere near the site

    ReplyDelete
  10. Got on the site 08.30 today but now locked out.
    it's 10.10 now & I've been trying to get back on for half an hour.

    Diesel Gypsy

    ReplyDelete
  11. cant get on the site again for the last 30min

    ReplyDelete
  12. Getting problems again today.
    Diesel Gypsy

    ReplyDelete
  13. I've lost the will & given up now.
    MIGHT try again later.

    Deisel Gypsy :-{

    ReplyDelete
  14. the site is well and truley down, ive tried 2 differnt computers and internet connections, ive not been able to get on since about 0820

    ReplyDelete
  15. Im not able to log in either.
    Ive got sme PMs, so If you see this Im not ignoring them!

    ReplyDelete
  16. Not working at all for me. Not even an error message, just a blank screen. Wassup Mike ?

    ReplyDelete
  17. Mike - Looks like our "friend" has been at it again - all I'm getting now is IPS Driver Error - GrahamS

    ReplyDelete
  18. ditto
    was also getting ips error
    now getting Internet Explorer cannot display the webpage

    ReplyDelete
  19. Looks like Mike has paid the bill - now appears to be working

    ReplyDelete
  20. mike shes down again 19.12.09 at 1120

    ReplyDelete